Home / Sallandcentraal / Kerstmarkt muziekvereniging KSW

Kerstmarkt muziekvereniging KSW

NIJVERDAL – Muziekvereniging KSW houdt zijn jaarlijkse, gezellige kerstmarkt op zaterdag 15 december. Dit keer niet bij de Katholieke Kerk. De KSW heeft van de HEMA toestemming gekregen om gebruik te maken van hun Outlet naast de winkel van de HEMA, aan het Keizerserf in Nijverdal, van 10.00 tot 16.00 uur. Op dezelfde plek waar Muziekvereniging KSW in oktober dit jaar zijn Muziekmarathon hield.

Er zijn weer leuke kerststukken te koop en zelfgemaakte kerst-winterartikelen. De winkeliers van Nijverdal hebben met prachtige prijzen de verloting gesponsord. Kom maar een enveloppe trekken en proef dan ook onze vers gebakken knieperties. Lekker bij een glaasje glühwein en een heerlijke oliebol. En natuurlijk ontbreekt livemuziek niet. Verschillende koren en ensembles maken de sfeer compleet

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.