Home / Algemeen / Kerstmarkt Lemelerveld bij ZGR Brugstede

Kerstmarkt Lemelerveld bij ZGR Brugstede

Op vrijdag 14 december wordt voor de zesde keer op rij de woonzorglocatie in Lemelerveld weer volledig ondergedompeld in kerstsfeer. Op de kerstmarkt zijn verschillende kraampjes, koek & zopie en is er een levende kerststal. Dit alles wordt muzikaal omlijst door verschillende optredens. Iedereen is op 14 december tussen 16.00 en 20.30 welkom aan de Meester Gorisstraat 3 in Lemelerveld.

Senioren uit Lemelerveld zijn vanaf 14.00 uur al welkom. Zij kunnen genieten van een prachtig optreden van het Dameskoor uit Lemelerveld. Daarna is er ruimte om in alle rust de kramen te bezoeken. Eventueel kan vervoer geregeld worden, mocht dit een probleem zijn. U kunt daarvoor contact opnemen met Joke Kleine Koerkamp via J.kleinekoerkamp@zorggroepraalte.nl of 0572 328070.

Lees ook

Jubileumeditie van wandeldriedaagse van Labor

WESEPE – Plattelandsvereniging Labor Wesepe-Averlo houdt van woensdag 4 tot en met vrijdag 6 augustus …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.