Kerstmarkt in en om Wapen van Wesepe

Kerstmarkt in en om Wapen van Wesepe

WESEPE – Het Wapen van Wesepe staat zaterdag 8 december van 15.00 tot 19.00 uur in het teken van de jaarlijkse kerstmarkt. Bezoekers kunnen langs circa dertig kramen met kerst gerelateerde artikelen en producten slenteren. Ook kniepertjes, erwtensoep, glühwein en andere lekkernijen ontbreken niet. Daarnaast zijn er sieraden, woonaccessoires, baby- en kinderlifestyle producten, handgemaakte kaarsen, vogeltaarten en kerstbomen te koop. Ook is er een verloting. Buiten bij de kerk van de protestantse gemeente Wesepe staat een levende kerststal. In de kerk is er een muzikaal randprogramma. Om 15.30 uur bijt het Wereldkoor uit Diepenveen daar het spits af. Om 16.30 uur volgt een kerstverhaal voor de kinderen en om 17.00 uur begint een optreden van het Wijhes mannenkoor. De activiteiten in de kerk worden om 18.30 uur afgesloten met opnieuw een kerstverhaal voor kinderen. De entree is gratis. De organisatie is in handen van de plaatselijke plattelandsvereniging Wesepe-Averlo. Zie verder de Facebookpagina Kerstmarkt Wesepe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.