Home / Algemeen / Kerstmarkt in en om Trefpunt Heeten

Kerstmarkt in en om Trefpunt Heeten

HEETEN – Met de feestdagen voor de deur houdt elk zichzelf respecterend dorp weer een kerstmarkt. Ook Heeten doet mee. Op zaterdag 8 december vindt op het dorpsplein en in het Trefpunt een grote winterfair plaats. Een knusse en sfeervolle markt met tal van kramen en stands waar de bezoekers een keur aan veelzijdige kerstproducten en lekkernijen tegenkomen. Ook wordt er gezongen en muziek gemaakt. Voor de sportieve jeugd is er ook weer een ijsbaan. De winterfair wordt georganiseerd door vrijwilligers van het Kulturhus en duurt van 15.00 tot 18.00 uur. De toegang is gratis. Foto: Alex Witteveen

Lees ook

Ingezonden brief: ‘De twee adviesraden in het Sociaal Domein moeten blijven’

Herman Kamphuis, ombudsman PvdA Raalte, is opnieuw in de pen geklommen. Ditmaal breekt hij een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.