Home / Algemeen / Kerstmarkt in de Sparrenheuvel

Kerstmarkt in de Sparrenheuvel

Op woensdag 12 december a.s. zal, achter de mooi verlichte kerstboom in de voortuin, weer de jaarlijkse kerstmarkt plaatsvinden in woonzorgcentrum Sparrenheuvel.

Van 14.00 uur tot 16. 30 uur kunt u, in kerstsfeer, langs de verschillende kraampjes trekken in de Rozenhof, de Harmonie en op het Hortensiaplein. Er zijn standjes te vinden met kerstartikelen, handgemaakte artikelen, kerstkaarten, kerststukjes en nog veel meer. Ook kunt u uw geluk beproeven bij de loten-Kerstboom en de boodschappenmand. En wat zeker niet mag ontbreken op een kerstmarkt: Er zijn heerlijke oliebollen, glühwein, verse erwtensoep en warme chocolademelk met slagroom.

Iedereen is welkom op de kerstmarkt van Sparrenheuvel, aan de Burg. Doffegnieslaan 2A in Diepenveen. De netto opbrengst van de kerstmarkt zal in 2019 worden ingezet om diverse activiteiten voor bewoners van Sparrenheuvel te bekostigen.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.