Kerstmarkt in de Sparrenheuvel

Op woensdag 12 december a.s. zal, achter de mooi verlichte kerstboom in de voortuin, weer de jaarlijkse kerstmarkt plaatsvinden in woonzorgcentrum Sparrenheuvel.

Van 14.00 uur tot 16. 30 uur kunt u, in kerstsfeer, langs de verschillende kraampjes trekken in de Rozenhof, de Harmonie en op het Hortensiaplein. Er zijn standjes te vinden met kerstartikelen, handgemaakte artikelen, kerstkaarten, kerststukjes en nog veel meer. Ook kunt u uw geluk beproeven bij de loten-Kerstboom en de boodschappenmand. En wat zeker niet mag ontbreken op een kerstmarkt: Er zijn heerlijke oliebollen, glühwein, verse erwtensoep en warme chocolademelk met slagroom.

Iedereen is welkom op de kerstmarkt van Sparrenheuvel, aan de Burg. Doffegnieslaan 2A in Diepenveen. De netto opbrengst van de kerstmarkt zal in 2019 worden ingezet om diverse activiteiten voor bewoners van Sparrenheuvel te bekostigen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.