Kerstmarkt bij Landstede

RAALTE – De leerlingen van Landstede in Raalte presenteren op donderdag 20 december een kerstmarkt bij hun school in Raalte. Die is voor het eerst niet alleen maar bedoeld voor de leerlingen zelf, maar voor iedereen die er een kijkje wil nemen. De bezoekers vinden er verschillende kraampjes met lekkere dingen (van oliebollen tot kerstkransjes) en daarnaast zijn er diverse activiteiten zoals hoefijzers versieren oudhollandse spelletjes. De opbrengst is bestemd voor een hulphond voor een ex-student van Landstede en Stichting Equator Medicare. Deze stichting zet zich in voor mensen in ontwikkelingslanden door ze te helpen met voorzieningen en gezondheidsprogramma’s. Dit jaar willen de stichting graag een hulpvoorziening maken bij een ziekenhuis in een afgelegen gebied in Oeganda zodat er minder baby’s en mama’s sterven. De kerstmarkt duurt van 11.00 tot 14.00 uur. Landstede is te vinden aan de Zwolsestraat 63A in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.