Home / Sallandcentraal / Kerstmarkt bij DeBuut

Kerstmarkt bij DeBuut

RAALTE – Buurtcentrum DeBuut in Raalte houdt op zaterdag 15 december een kerstmarkt. Van 10.00 tot 16.00 uur is iedereen van harte welkom op Swaenewoerd 1a in Raalte (naast woonzorglocatie Swaenewoerd). Een groep medewerkers en vrijwilligers van ZGR, De Parabool en RIBW heeft hard gewerkt om er een gezellig evenement van te maken. Bezoekers kunnen o.a. kerstinkopen doen bij één van de vele lokale ondernemers en hobbyisten en genieten van de muzikale omlijsting, versgebakken oliebollen en andere lekkernijen. In het Grand Café wordt gezorgd voor koffie, thee, chocomelk en glühwein.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.