Kerstmarkt bij de Molen van Fakkert met winterwandeling

HOONHORST – Op zondagmiddag 16 december presenteert Stichting Molen van Fakkert haar jaarlijkse kerstmarkt in Hoonhorst. Die wordt gecombineerd met een midwinterwandeltocht. Starten kan tussen 12.00 en 13.00 uur bij de molenschuur. De route heeft een lengte van ongeveer 11 km en is helaas niet geschikt voor kinder-/wandelwagens. De deelnamekosten bedragen 1 euro. De kerstmarkt rond de molen duurt van 13.00 tot 17.00 uur. Er is een variatie van standhouders met artikelen/producten die te maken hebben met de winter of Kerst. Daarnaast wordt ook gezorgd voor knieperties en erwtensoep. Voor de kinderen zijn er diverse leuke activiteiten. Zo mogen ze zelf een kaars maken. De kerstmarkt wordt muzikaal opgeluisterd door de midwinterhoornbloasgroep uit Dalfsen. De molen en de molenschuur zijn tijdens de kerstmarkt natuurlijk geopend. In de schuur is er een nieuwe expositie te zien van Neelsje Bronger-Bakker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.