Home / Sallandcentraal / KerstConcours en open dag bij Stal ‘t Reelaer

KerstConcours en open dag bij Stal ‘t Reelaer

RAALTE – Stal ’t Reelaer in Raalte houdt op zondag 16 december, tegelijk met het KerstConcours, een open dag. Iedereen die meer wil weten over de stal is welkom. Het KerstConcours begint zaterdag om 15.00 uur met de springrubrieken. Aansluitend volgen de eerste starts van de carrouselgroepen op muziek. Op zondag wordt de dressuur gereden en eindigt de dag met de carrouselgroepen op muziek. Hele lesgroepen presenteren zich met zelf geschreven proeven. De startlijsten zijn vanaf donderdag te vinden op www.reelaer.nl (onder wedstrijden). Iedereen is welkom.

Lees ook

Drie leuke fietsroutes in de regio

(Advertorial) REGIO – Wij durven te beweren dat Salland een van de mooiste streken van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.