Home / Sallandcentraal / Kerstconcerten van Germania in Wesepe en Lettele

Kerstconcerten van Germania in Wesepe en Lettele

WESEPE – Mannenkoor Germania uit Heeten verzorgt op donderdag 20 december een kerstconcert in de kerk van de Protestantse Gemeente Wesepe. Twee dagen later, op zaterdag 22 december treedt het koor op in de Nicolaaskerk in Lettele. Het koor bestaat uit circa dertig leden en staat onder leiding van dirigente Marjon Ruiter. Robert Jansen begeleidt de liederen op keyboard. Het repertoire bestaat uit gevarieerde kerstliederen, zowel traditioneel als modern, uit binnen- en buitenland. Het concert in Wesepe begint om 20.00 uur; dat in Lettele om 19.00 uur. De toegang is beide keren gratis. Wel wordt er een collecte gehouden voor de gemaakte onkosten.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.