Kerstconcert van Wijhes Mannenkoor

Kerstconcert van Wijhes Mannenkoor

WIJHE – Het Wijhes Mannenkoor geeft op zondagavond 16 december een kerstconcert in de OLV Onbevlekt Ontvangen aan de Stationsweg in Wijhe. Het concert staat in het teken van het 60-jarig bestaan van het Wijhes Mannenkoor. Aan dit concert wordt medewerking verleend door: Regina Ederveen (harp), Gerrit Koele (piano), Henk van der Maten (orgel), Judith Sportel (sopraan), Beert van Oene (tenor) en Bert Smedinga (tenor). Dit alles voor het laatst onder leiding van dirigente Bea Schreurs. Zij neemt met dit concert na 20 jaar afscheid van het koor. Haar opvolger is Harry Konings uit Nijemirdum. Aanvang is om 19.30 uur. De kerk is geopend vanaf 19.00 uur. De entree bedraagt 7,50 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Mico Mode.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.