Home / Sallandcentraal / Kerstconcert Popkoor Puur in H. Marcellinus kerk in Broekland

Kerstconcert Popkoor Puur in H. Marcellinus kerk in Broekland

HAARLE/BROEKLAND – Popkoor Puur uit Haarle en omstreken verzorgt op zaterdag 22 december een eigen kerstconcert in de H. Marcellinus kerk in Broekland. Vorig jaar vond dat concert nog plaats in Wesepe.

Al enkele jaren biedt Puur een eigentijds kerstrepertoire voor optredens in tehuizen en op kerstmarkten. Op het programma staan liedjes van Nick en Simon, Kelly Clarkson, O’G3NE, Miss Montreal, Coldplay, Chris Rea en vele anderen. Het concert wordt afgesloten met een samenzang van enkele bekende kerstnummers. Het koor, dat bestaat uit 39 leden, wordt begeleid door het eigen combo onder leiding van toetseniste Winny Su. Verder bestaat het combo uit Hans Veldkamp op basgitaar, Michael de Dalie op gitaar en Caspar Koldewee op drums. Popkoor Puur staat onder leiding van Imke Vuijk Noorland.

Aanvang is om 19.30 uur en de kerk is geopend vanaf 19.00 uur. Het concert is vrij toegankelijk. Wel is er na afloop gelegenheid een vrije gift te doen om de onkosten te dekken. In de pauze is er een kopje koffie, thee, of chocolademelk verkrijgbaar.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.