Kerstconcert met twee koren en orkest op de Boskamp

BOSKAMP – De Heeren van Salland, à capellakoor Close Company uit Bathmen en muziekvereniging Apollo uit Olst verzorgen op vrijdagavond 21 december een kerstconcert in de H. Willibrordkerk op de Boskamp. De voorverkoop is inmiddels begonnen. De twee koren treden beurtelings op, zodat de bezoekers kunnen genieten van mannen- en damesstemmen (Close Company bestaat voornamelijk uit vrouwen). Het programma duurt van 19.30 tot 22.00 uur (kerk geopend vanaf 19.00 uur). Halverwege het optreden is er een pauze, waarin de bezoekers worden getrakteerd op een kop koffie of thee en na afloop krijgen ze nog Glühwein aangeboden. De entree bedraagt 7,50 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar op de Boskampse kerstmarkt en bij Ans Kleinherenbrink, tel. 563933 (anskhb@gmail.com), Ria Kappert, tel. 561402 (herkappert@hotmail.com), Herman van der Linde, mob. 06-53701545, hermanwgvanderlinde@gmail.com, Jan Wichems (Wesepe), tel. 531505, j.wichems24@gmail.com en tuincentrum Hollegien, Eendrachtstraat 8 in Olst. Na 15 december gaat de prijs omhoog en kosten kaarten 9 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.