Kerstconcert Heino’s Mannenkoor met brassband Leger des Heils

HEINO – Het Heino’s Mannenkoor verzorgt op zaterdagavond 22 december een kerstconcert in de Nicolaaskerk in Heino. Het koor krijgt daarbij muzikale versterking van de brassband van het Leger des Heils uit Leeuwarden. De band brengt ook zelfstandig enkele nummers ten gehore, terwijl er bovendien de nodige samenzangliederen op het programma staan. Daarnaast zingt ook bariton Jeroen Sanders van het Koninklijk Hengelo’s Mannenkoor enkele werken en verzorgen Jeroen Hulshof, de dirigent van het Heino’s Mannenkoor, en zijn vrouw Nadine Eman een pianorecital. In de pauze wordt er glühwein en warme chocolademelk geschonken. De toegang voor het concert is geheel gratis, voor de consumptie in de pauze zijn munten verkrijgbaar. Er is een collecte aan de uitgang. Het concert begint om 20.00 uur en de kerk is vanaf 19.30 uur geopend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.