Kerstconcert Con Amore met Sincero

LEMELERVELD – Con Amore uit Lemelerveld verzorgt op zaterdag 22 december een kerstconcert in RK Heilig Hart in Lemelerveld. Het gemengde koor krijgt daarbij versterking van het Heinose vrouwenkoor Sincero. Con Amore, onder leiding van dirigent Wim van Lenthe, brengt een sfeervol programma met bekende en minder bekende kerstmuziek. Het koor wordt ondersteund door pianist/organist Bert Bootsma en het Harderwijks Strijkorkest. Sopraan Yvonne Boerdam, lid van Con Amore, vertolkt enkele solo´s, waaronder het ‘Avé Maria’ van Bach/Gounod. Sincero staat onder leiding van dirigente Sonia Bjornsen. Het koor bestaat op dit moment uit 28 leden. Het repertoire is veelzijdig: van pop tot klassiek. Vrolijke kerstliedjes worden afgewisseld met serieuzer repertoire. Aanvang is om 19.30 uur. De toegang is gratis, maar een vrije gift na afloop wordt gewaardeerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.