Kerstborrel bij de Gouverneur

RAALTE – Café de Gouverneur presenteert op maandag 24 december voor het eerst een kerstborrel. Op het programma staat onder andere een optreden van zangeres Manon Bosch.

“In bijvoorbeeld Hengelo is deze middag een grote hype en zitten alle horecabedrijven tot de nok toe gevuld met gezelligheidszoekers! Waarom niet ook in Raalte?”, zo stelt het team van de Gouverneur in een persbericht.

Manon Bosch zingt bekende liedjes uit de rock- en countryhistorie, maar wel heel duidelijk in een eigen jasje. Zo heeft ze ‘Livin’ on a Prayer’ van Bon Jovi omgebouwd tot een ballad. Een gitaar, een microfoon en een spotlight is alles wat ze nodig heeft. Door haar puurheid, haar humor, haar spontaniteit, maar vooral haar kwaliteit pakt ze iedereen in.

Aanvang is om 14.00 uur. Vanaf 15.00 uur is er live muziek. Op Kerstavond is het café ook geopend, dan openen bovendien vanaf 22.00 uur de deuren van Club Gouv.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.