Kerstbonnen voor minima dankzij Jumbo en anonieme sponsor

RAALTE – Dankzij Jumbo Raalte en een andere lokale sponsor, die anoniem wenst te blijven, kan Humanitas Raalte diverse kerstbonnen uitdelen aan de minima in Raalte. Deze mogen ze bij de Jumbo besteden voor hun kerstboodschappen. Het gebaar van de Jumbo en de anonieme sponsor vertegenwoordigt een bedrag van bijna 7.000 euro. Voor meer informatie over de actie kan men contact opnemen met Humanitas Raalte, mob. 06-48161070 of mail info@humanitasraalte.nl. Ook nieuwe vrijwilligers kunnen zich daar melden.
Foto: Eric de Boer (eigenaar Jumbo Raalte) overhandigt enkele kerstbonnen aan Luuk Sietsma (voorzitter Humanitas Raalte).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.