Home / Sallandcentraal / Kerstbingo in Dorpshuus

Kerstbingo in Dorpshuus

HEINO – Het Dorpshuus in Heino presenteert op donderdag 20 december een kerstbingo. De deelnemers spelen negen rondes met elke keer twaalf maal kans op een prijs. Het gaat om diverse geldprijzen en ook enkele speciale kerstprijzen, waaronder een rollade van Slagerij Mekers. De deelnamekosten bedragen 10 euro. Daarnaast is er ook een superronde met extra grote prijzen. Meedoen daaraan kost 2,50 euro extra. Verder staat er in de pauze ook een verloting op het programma. Aanvang is om 20.00 uur; de zaal is geopend vanaf 19.00 uur.

Lees ook

Jaloezieën bestellen? Hier kan het!

(Ingezonden mededeling) Wil je ook graag jaloezieën op maat bestellen? In deze blog vertellen we …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.