Kerstactiviteiten bij Bibliotheek Salland

Bibliotheek Salland heeft verschillende activiteiten gepland voor de kerst. Zo is er op woensdag 19 december een muzikaal voorleesuurtje bij Boek op Schoot in Olst. Saskia Koning is aanwezig en geeft van 10.00 tot 11.00 een actief voorleesuur rondom het thema ‘Kerstmis’.

Op vrijdagavond 21 december is vertelster Annette Kiekebosch te gast in de bibliotheek in Raalte. Zij vertelt kerstverhalen uit allerlei landen. Geïnteresseerden kunnen om 19.00 aanschuiven.

De volgende middag klinken er kerstliedjes in de Raalter bibliotheek. Leerlingen van pianodocente Erica Bruin spelen een gevarieerd repertoire. De muzikale middag begint om 13.30 en eindigt rond 15.00.

Meer informatie over de kerstactiviteiten is te vinden op staging2.bibliotheeksalland.nl/agenda.