Home / Algemeen / Kaartverkoop voor Lettelse revue van start

Kaartverkoop voor Lettelse revue van start

Op zaterdagochtend 15 december start om 10.00 uur de voorverkoop van de 35e Lettelse revue, met als titel ‘Tuulk!’.
De voorverkoop vindt plaats bij binnenenbuitenspeeldgoed.nl aan de Bathmenseweg 22 in Lettele. Een kaartje kost € 7,00. Een ieder kan maximaal tien kaartjes meenemen. Telefonisch reserveren kan niet en er kan alleen contant afgerekend worden.

De Lettelse revue wordt op de bühne gebracht door 35 vrijwilligers. De voorstelling vindt plaats op 25 januari, 26 januari, 1 februari, 2 februari, 8 februari en 9 februari. De voordeur bij Café Spikker gaat om 19.15 uur open. De voorstelling begint om 20.00. Bovendien is er een matineevoorstelling (speciaal voor ouderen) op zaterdagmiddag 2 februari om 14.00 uur.

Zie ook www.revue-lettele.nl.

Lees ook

Koopzondag in centrum Raalte

RAALTE – Op zondagmiddag 25 oktober zijn de winkels in het centrum van Raalte weer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.