Jongenskoor Dalfsen in Basiliek Raalte

RAALTE – Jongenskoor Dalfsen verzorgt zondagmiddag 16 december een concert met anthems and Carols in de Basiliek van de HeiligeKruisverheffing in Raalte. Jongenskoor Dalfsen bestaat bijna 25 jaar en heeft inmiddels grote werken heeft uitgevoerd, waaronder de Johannes Passion van Bach, Requiemcomposities van Duruflé en Fauré, het Miserere van Allegri. Afgelopen oktober heeft het koor gezongen in Cambridge en Ely. Jaarlijks werken de jongens mee aan diverse uitvoeringen van de Mattheus Passion. Bekend zijn de inmiddels traditionele uitvoeringen van ‘a Festival of Lessons and Carols’ in de Grote Kerk te Dalfsen. Het programma in Raalte is een mix van Engels anthems en Christmas Carols. Het concert begint om 16.00 uur en is vrij toegankelijk. Na afloop is er een collecte

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.