Home / Sallandcentraal / IVN IJsselnatuurkids Adventure tocht

IVN IJsselnatuurkids Adventure tocht

FORTMOND – Op zaterdag 5 januari organiseert IVN Wijhe-Olst De Grutto een adventure tocht voor de jeugd van 8 tot 12 jaar. Er wordt gestart om 13.00 uur op de parkeerplaats bij de steenfabriek in Fortmond (nabij Fortmonderweg 18). Op deze struintocht worden allerlei activiteiten middenin de natuur gedaan. Deelnemers moeten waterdichte schoenen of laarzen en warme kleren meenemen. De tocht duurt tot 15.00 uur. Kosten bedragen 3,50 euro per kind. Aanmelden kan via jeugd@ivn-wijhe-olst.nl.

Lees ook

Geen monumentale status voor arbeiderswoningen Olsterkampweg

OLST/WIJHE – Vier montagewoningen uit de wederopbouwperiode aan de Olsterkampweg in Olst krijgen geen monumentale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.