Inzameling Douwe Egberts koffiepunten voor Voedselbank

RAALTE – De Lionsclubs Raalte en Olst-Wijhe zamelen dit jaar weer Douwe Egberts koffiepunten in voor de Voedselbank. De koffiebrander verzilvert de ingezamelde punten in pakken koffie die vervolgens aan de Voedselbank worden gedoneerd. Koffie lijkt een luxeproduct, zeker voor klanten van de voedselbank. Een pak koffie in het pakket is een klein gebaar, maar wordt zeer gewaardeerd. Tot 7 januari 2019 kan iedereen de punten kwijt in de verzamelboxen die bij verschillende supermarkten, winkels en verzorgingstehuizen te vinden zijn. Het onder andere om gaat om de volgende adressen: Plus Severijn Heeten, Parabool Broekland en Mariënheem, Bakkerij Vree Egberts Nieuw Heeten, Bloemen Korbeld Raalte, Jumbo Raalte-Centrum, Jumbo Raalte-Noord, Albert Heijn Raalte, Dirk v/d Broek Raalte, Albert Heijn Heino, Boni Heino, Coöp Luttenberg, Coöp Lemelerveld, Albert Heijn Boomgaard in Wijhe, kantoorboekhandel Korten in Olst en Albert Heijn Middeldorp in Diepenveen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.