Home / Algemeen / Inloopspreekuur openbaar vervoer

Inloopspreekuur openbaar vervoer

WIJHE – Op vrijdag 28 december vindt het maandelijkse spreekuur plaats voor senioren met vragen over het openbaar vervoer. Deze vindt plaats in de bibliotheek in Wijhe en duurt van 14.00 tot 15.30 uur.

Hoe vraag ik de OV-chipkaart aan, hoe werkt de 40% samenreiskorting, welk abonnement past het beste bij mij? De OV-ambassadeurs geven graag advies op maat. Ook kunnen ze stap voor stap op de computer laten zien waar en hoe een reis gepland kan worden.

Lees ook

Fietstocht door Duursche Waarden

DEN NUL – Staatsbosbeheer presenteert op zondag 8 augustus een fietstocht door de Duursche Waarden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.