Home / Algemeen / Inloopcafé van FNV in Raalte

Inloopcafé van FNV in Raalte

Leden van FNV hebben de mogelijkheid om vragen te stellen over allerlei onderwerpen tijdens het maandelijkse inloopcafé van FNV. Deze wordt georganiseerd in De Buurt aan de Zwanenwoerd 1 in Raalte. Vragen die niet direct beantwoord kunnen worden, worden doorverwezen naar de desbetreffende instantie.

Tijdens de informatieavond op 16 januari is ook een vertegenwoordiger van FNV Belastingservice aanwezig. Daarnaast is er iemand van Contact Persoon Oudere aanwezig die meer weet van de overgang van werk naar AOW en pensioen.

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.