Home / Sallandcentraal / Inloopcafé FNV Salland

Inloopcafé FNV Salland

RAALTE – Op 16 januari houdt FNV weer haar maandelijkse inloopcafé van 19.00 uur tot 20.00 uur, dit wordt gehouden in de Buut in Raalte. Leden van FNV zijn dan welkom om allerhande vragen te stellen over problemen waar zij tegen aan lopen op het gebied van werk en inkomen, maar ook op wmo gebied participatie en zorg. Wanneer er niet een direct antwoord op de vraag gegeven kan worden wordt er doorverwezen naar de desbetreffende instantie. Ook niet leden zullen worden geholpen met vragen en problemen Er is ook iemand aanwezig van de FNV Belastingservice voor het beantwoorden van eventuele vragen m.b.t. de belastingen en toeslagen.

Lees ook

Drie leuke fietsroutes in de regio

(Advertorial) REGIO – Wij durven te beweren dat Salland een van de mooiste streken van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.