Home / Sallandcentraal / Inloopavond voor familiegeschiedenis

Inloopavond voor familiegeschiedenis

HEETEN – Historisch Heeten houdt op vrijdag 4 januari van 18.00 tot 20.00 uur weer een inloopavond in woon- en zorgcentrum Stevenskamp in Heeten. De avond is bedoeld voor mensen met interesse in hun familiegeschiedenis. Leden van Historisch Heeten helpen desgevraagd bij de zoektocht naar historische gegevens. De historische vereniging beschikt over een lijst met namen en geboorte- en overlijdensdata op bidprentjes. Boeken over de geschiedenis van Heeten liggen ter inzage en er zijn boeken te leen. Iedereen is welkom. Zie verder www.historischheeten.nl.

Lees ook

Het licht staat op groen: Festival De Vecht gaat door

OMMEN – Van vrijdag 20 tot en met zondag 29 augustus aanstaande vormt de rivier …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.