Inloopavond over zoncentrale Wijhe

Inloopavond over zoncentrale Wijhe

WIJHE – De gemeenteraad van Olst-Wijhe heeft in november een motie aangenomen die het voor coöperatie Goed Veur Mekare mogelijk maakt om vol gas te geven voor de ontwikkeling van het zonnepark Noordmanshoek in Wijhe. Daarom houdt de coöperatie op woensdag 12 december van 19.00 tot 21.00 uur een inloopavond in de Longhorn. De coöperatie, die inmiddels 260 leden telt, geeft informatie over hoe het zonnepark er uit kan gaan zien, aan welke technische oplossingen gedacht wordt en hoe het landschappelijk wordt ingepast. Als de plannen van de coöperatie kunnen worden gerealiseerd, zal een groot deel van de huishoudens in Wijhe kunnen worden voorzien van groene stroom ‘van eigen bodem’. De leden van de werkgroep Noordmanshoek en een vertegenwoordiger van de gemeente zullen er ook bij zijn voor vragen over het proces. Iedereen is welkom. De koffie staat klaar. De entree is gratis. Kijk voor meer informatie op staging2.goedveurmekare.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.