Home / Sallandcentraal / Infobijeenkomst over ruilsysteem LETS Olst

Infobijeenkomst over ruilsysteem LETS Olst

OLST- Het Olster ruilhandelsysteem LETS Olst is op zoek naar meer deelnemers. In november organiseerde Olst in Transitie een eerste bijeenkomst. Op maandag 10 december volgt een tweede in Goede Buren in Olst. “Om echt te kunnen starten, hebben we een stuk of twintig deelnemers nodig”, aldus Anna Claudia Wellner, een van de initiatiefnemers. Via een LETS-ruilsysteem kun je met gesloten beurs allerlei klussen door anderen laten uitvoeren zonder dat je rechtstreeks iets hoeft terug te doen. Of het gaat om een schilderklus, meubelreparatie, haren knippen, sjouwhulp, vervoer of bijvoorbeeld afwashulp of catering voor een feest. Paul Hendriksen vertelt tijdens de bijeenkomst meer over het fenomeen. De koffie en thee staan klaar om 19.15 uur, inhoudelijk gaat de bijeenkomst om 19.30 uur van start. Meer informatie is te vinden op www.lets-olst.nl.

Lees ook

Fietstocht door Duursche Waarden

DEN NUL – Staatsbosbeheer presenteert op zondag 8 augustus een fietstocht door de Duursche Waarden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.