Infoavond over nieuwe kavels in Lierderholthuis

LIERDERHOLTHUIS – Lierderholthuis groeit. Met de bouw van de laatste woningen aan Molenerven en Lierderbroek zijn alle beschikbare kavels in Lierderholthuis in gebruik genomen. Reden genoeg om voorbereidingen te treffen voor de uitgifte van nieuwe kavels. De gemeente neemt de bewoners van Lierderholthuis en geïnteresseerden in een woning in deze kern graag mee in haar plannen. Dit gebeurt op woensdag 12 december tijdens een speciale informatieavond in het dorpshuis in Lierderholthuis. Tijdens deze avond presenteert de gemeente haar ideeën over de ligging en grootte van de acht tot tien nieuwe kavels. Ook wordt een beeld gegeven van de openbare ruimte eromheen, waaronder het groen, de trottoirs en de parkeerplaatsen. En verder komen de wijziging van het bestemmingsplan, de werkzaamheden die nodig zijn om de kavels geschikt te maken voor woningen en de bijbehorende planning aan bod. Aanvang is om 20.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.