Home / Nieuws / In beeld: NPO Radio 2 in Raalte
.

In beeld: NPO Radio 2 in Raalte

RAALTE – Vele Raaltenaren verzamelden zich op pakjesavond op de Grote Markt in Raalte. Het Radio 2 programma De Staat van Stasse had, met dank aan Martine Walter, Raalte uitgekozen als locatie voor een speciale live-uitzending. De Top 2000 bus stond geparkeerd op het plein. Hier kon iedereen zijn of haar voorkeuren doorgeven voor de populaire hitlijst. De Bökkers en Erwin Nijhoff maakte het feest compleet met live-optredens. Uiteraard mocht sinterklaas ook niet ontbreken op pakjesavond. Hij kon op een warm welkom rekenen van burgemeester Dadema. Fotograaf Annet van Raalten was aanwezig en en maakte onderstaande foto’s.

.
.
.
.
.
.

Lees ook

Tragiek en romantiek bij Podium Heino

HEINO – Acteursechtpaar Trudy de Jong en Theo de Groot brengt op vrijdag 1 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.