Hubo Wijhe opent de deuren

WIJHE – Na een paar maanden intensief verbouwen en alle blauw van de Formido verwijderen heeft Hubo Wijhe vorige week haar deuren geopend. “Dat de Formido-formule ophoudt te bestaan, staat buiten kijf, dat de toekomst nog voor ons ligt ook”, stelt André van der Sluis, de nieuwe ondernemer van Hubo Wijhe.

“Wij hebben deze zaak overgenomen en moesten daarbij belangrijke keuzes maken voor de toekomst. Een formule kies je niet voor een korte periode, in Hubo hebben wij vertrouwen. Hubo heeft een duidelijke toekomstvisie en er zijn duidelijke keuzes gemaakt. Daarnaast is er natuurlijk gekeken wat deze winkel nu bekend maakt in deze regio, waarom komen de klanten hier naartoe. Dit sluit heel goed aan bij datgene wat Hubo doet: een totaaloplossing bieden voor de klant. Servicegericht en meer doen dan alleen producten verkopen. Hubo is vernieuwd, het stof is er af. De nieuwe winkels zien er prachtig uit en stralen de klasse uit waarmee ik de toekomst met veel vertrouwen tegemoet zie. Hubo ziet zichzelf als keizer van de service. Wij leggen de focus op persoonlijk contact, het helpen van onze klanten. Een totaaloplossing bieden, dat is waar het om draait.”
Hubo wil iedereen helpen, zowel de beginner, de zelfstandige als de ervaren klusser. Meten, maken en monteren aan huis staat centraal, maar ook vakmanschap, een breed assortiment en alles op maat. Met de belofte ‘Hubo helpt’ richt Hubo zich op een toekomst waarin de klant niet altijd meer tijd heeft om het zelf te doen. Hiermee denkt de bouwmarkt niet de snelste of de slimste te zijn, maar degene die het beste reageert op veranderende omstandigheden. Met ruim 150 winkels is Hubo de grootste doe-het-zelf-keten van Nederland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.