Hoonhorster ondernemers maken samen de 100e aanmelding voor Damito vol

Voor de Consumentenbeurs Damito hebben zich inmiddels meer dan 100 deelnemers aangemeld. Met de inschrijving van zes ondernemers en het Anjerpunt uit Hoonhorst is deze mijlpaal gepasseerd. Zij zullen zich op het Hoonhorstplein van de Damitobeurs op 7, 8 en 9 maart 2019 presenteren.

Naast het Anjerpunt gaat het om Bergman Installatiewerken waar u op het juiste adres bent voor allerlei diensten op het gebied van installaties. Bouwtektuur voor een juist advies en begeleiding bij uw (ver)bouwplannen. Dierenbegraafplaats Vennenberg die u een prachtige laatste rustplaats biedt voor uw huisdier. Hoveniersbedrijf Reusken al meer dan 15 jaar vakkundig op het gebied van vormgeving, aanleg en onderhoud van uw tuin. Van Lenthe Dalfsen, uw partner voor de infra, groenrecycling, grondbank en bestuurbare boringen en B. van der Vegt het juiste adres voor aanschaf, periodiek onderhoud en schadeherstel van uw auto.

Om dit moment te markeren heeft het Damitobestuur op 20 december opnieuw een slagroomtaart in het Anjerpunt Hoonhorst uitgedeeld, die ook dit keer weer beschikbaar is gesteld door Bakkerij van der Most. Nu inmiddels meer dan 100 deelnemers voor de beurs zijn geregistreerd zijn er nog een beperkt aantal vierkante meters beschikbaar. Meldt u snel aan als u nog een plekje wilt. Voor meer informatie kunt u terecht op staging2.damito.nl

Op de foto v.r.n.l. Pascal Reusken, Jefren Hulsman, Hein Hulsman, Wim Dankelman, Herman van Lenthe en Herman Baarslag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.