Honderd Kerstmannen rennen door Raalte

RAALTE – Niet alleen de sneeuw zorgde zondagmiddag voor winterse taferelen in het centrum van Raalte. Zo’n honderd Kerstmannen- en vrouwen deden mee aan de zesde editie van de Rotary Santa Run. Het goede doel was ook dit jaar ‘Sallandse Kinderen in de Knel’. Met de opbrengst van de Santa Run worden cadeautjes gekocht voor kinderen uit arme gezinnen. Dit jaar werd er 8500 euro opgehaald. Naast de Santa Run was er zondagmiddag nog meer te beleven in het centrum van Raalte. Fans van Frozen verzamelden zich op de schaatsbaan om Disney-figuren Elsa en Olaf te ontmoeten. Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.