Home / 112 / Het regent boetes tijdens snelheidscontrole in Mariënheem

Het regent boetes tijdens snelheidscontrole in Mariënheem

MARIENHEEM – Tijdens een snelheidscontrole op de N35 in Mariënheem zijn maandagochtend maar liefst 272 bestuurders op de bon geslingerd. Ze reden allemaal sneller dan de toegestane maximumsnelheid van 50 kilometer per uur.

In totaal passeerden ruim 1.900 voertuigen de radaropstelling van de politie. Dat het aantal overtreders opliep tot 272, betekent dat één op de zeven met een te hoge snelheid door de bebouwde kom van Mariënheem reed. De hoogst gemeten snelheid was 83 kilometer per uur.

Lees ook

Alleen materiële schade bij botsing op Almelosestraat

RAALTE – Vanmiddag zijn twee auto’s op elkaar gebotst op de Almelosestraat in Raalte. Een …

8 comments

  1. Het is ook heel gemakkelijk om daar belastinggeld te scoren. Want eventjes niet opletten en je hebt een paar tientjes aan de broek. De weg is er niet naar om slechts 50 km/u te rijden. Het overkomt iedereen wel eens een keer daar. Ik moet er wel meteen bij zeggen dat, als je een bekeuring krijgt van bijvoorbeeld 5km overschrijding, je op de eigen teller wel 60 hebt gereden. Autotellers geven standaard wel minimaal 4km/u teveel aan. Dan komt de compensatie er nog bij zodat je echt op de eigen teller wel 60 rijdt. Controleer het maar eens met Flitsmeister. Maar het blijft een rotstreek; contoleren in M’heem.

  2. Van hoelaat tot hoelaat is de snelheidsmeting geweest? Dan weet ik of ik biefstuk kan eten met de kerst of dat het een schnitzel wordt…

  3. Gewoon terecht , moeten ze maar aan de snelheid houden . Staat duidelijk 50 km , goed marienheen

  4. Michiel, je moet altijd opletten in het verkeer.
    Een keer even niet opletten en je kan ook een ongeval veroorzaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.