Herdenking in Lemelerveld

LEMELERVELD – Uitvaartverzorger Hendrie Arnold houdt op vrijdag 28 december weer een herdenkingsbijeenkomst op de Bijzondere begraafplaats aan de Nieuwstraat in Lemelerveld. Iedereen is welkom om overledenen te herdenken en een gedenklichtje aan te steken. Na de bijeenkomst bestaat er gelegenheid het lichtje op het graf of bij de urn van de dierbare te plaatsen.
Ook is er een tijdelijk gedenkteken aanwezig op de begraafplaats voor diegenen die elders begraven liggen of gecremeerd zijn. Het vocaal kwartet 4Tune zorgt voor gezangen. Aanvang is om 19.00 uur. Het is mogelijk om de naam van de dierbare uit te laten spreken. Deze namen kunnen worden doorgegeven aan uitvaartverzorging Hendrie Arnold, tel 06-20632721 of 0572-372545. E-mailen kan ook: info@uitvaartverzorging-hendriearnold.nl of hendriearnold@hotmail.com of online via
staging2.uitvaartverzorging-hendriearnold.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.