Helen Veldman uit Raalte ere-official van de KNZB

RAALTE- Helen Veldman uit Raalte is recentelijk in het zonnetje gezet. Zij heeft zich 35 jaar ingezet als official van de KNZB en werd als dank voor haar werk benoemd als ere-official van de KNZB. Daarnaast heeft ze ook op andere fronten veel betekend voor de zwemsport in de regio oost, onder andere als secretaris van de StartCombinatie Salland (selectiezwemmers Oostdobbers en de Tippe Heino), als secretaris van de Kring Zwem Commissie van Kring Overijssel (voorganger van de huidige KNZB Oost) en voor Hera ’11 (als medeorganisator van de zwemwedstrijden). Ze heeft het afgelopen jaar aangegeven een stapje terug te willen doen, wat het officialwerk betreft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.