Heinose bevolking in actie voor minima

HEINO – De gezamenlijke Caritassen en Diaconieën van Heino, Laag Zuthem en Lierderholthuis houden weer een kerstinzamelingsactie voor de minima. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk levensmiddelen in te zamelen voor dorpsgenoten die de waren goed kunnen gebruiken. Vorig jaar leverde de actie maar liefst 191 boodschappenpakketten op.

Bij de Albert Heijn, de Boni en Boerderijwinkel Kleinlangevelsloo staan winkelwagens waarin men van 6 tot en met 20 december boodschappen kan deponeren. Te denken valt aan levensmiddelen als: macaroni, rijst, bakmeel, soep, koffie, thee of andere dranken, kaas, appelmoes, jam of pindakaas. Ook kerstpakketten zijn welkom. Deze kunnen tot en met donderdag 20 december worden ingeleverd aan de Haverakker 54 in Heino, tel. 0572-394086; de Pinksterbloem 7 in Heino, tel. 0572-393002 of de Kolkweg 3 in Laag Zuthem, tel. 0529-497986. Bij deze adressen kan men ook boodschappen en Boni-spaarstickers inleveren. De kerken verzilveren deze voor boodschappenpakketten.
De namen van gezinnen/mensen die deze pakketten goed kunnen gebruiken, kunnen worden doorgegeven met een mailtje naar kerstpakkettenactieheino@gmail.com. Mensen die tot de doelgroep behoren, mogen zichzelf ook aanmelden. Uiteraard worden de gegevens van tipgevers en ontvangers vertrouwelijk behandeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.