Gratis rugscreeningen bij Chiropractie Salland

MARIËNHEEM – Chiropractie Salland biedt op vrijdag 4 en zaterdag 5 januari nog gratis rugscreeningen aan. Chiropractor Danny Smink kijkt vrijblijvend naar rugklachten.

“Veel mensen lopen lang rond met rugpijn”, vertelt Danny namens Chiropractie Salland. “Ze hebben vaak al van alles geprobeerd, maar de rugklachten willen maar niet overgaan. Hoe kan dat? Mensen horen van alles de revue passeren over hun rugklachten, zoals: ‘uw rug zit vast’; ‘u heeft artrose, een hernia, spit, ischias of het SI syndroom’; ‘u moet ermee leren leven’ en ga zo maar door. De keuze is reuze en dat is nu juist het vervelende! De oorzaken van rugklachten kunnen namelijk zeer uiteenlopend en complex zijn. Een ding is duidelijk: hoe langer de rugklachten blijven aanhouden, des te hardnekkiger ze vaak worden.”
Chiropractor Danny Smink in Mariënheem heeft zich na zijn HBO-opleiding Fysiotherapie verder gespecialiseerd in aandoeningen aan spier-, skelet- en zenuwstelsel middels een 5-jarige universitaire opleiding Chiropractie. Hij is onder ander gespecialiseerd in rugklachten. Mensen met andere klachten aan het bewegingsapparaat zoals: nekklachten, hoofdpijnklachten, gewrichtsklachten of sportblessures zijn ook van harte welkom. Voor een overzicht van de klachten die Chiropractie Salland behandelt, zie staging2.chiropractiesalland.nl. Mensen die van de gratis rugscreening gebruik willen maken, wordt gevraagd om vooraf even telefonisch een afspraak te maken. “Zodat we voldoende tijd voor iedereen vrij kunnen maken.”
Chiropractie Salland is te vinden aan De Hagenbelt 12 in Mariënheem, tel. 0572-380408.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.