Germania Heeten steekt oude ‘barrière’ naar Wesepe over

WESEPE – Elk zichzelf respecterend koor heeft in de afgelopen weken wel een of meerdere Kerstconcerten gegeven. Zo ook Mannenkoor Germania uit Heeten. Vorige week verzorgden de mannen er maar liefst vier. En dan was er ook nog een vijfde optreden tijdens een feest van één van de leden. Donderdag waren de mannen te gast in de kerk in Wesepe. Zo’n honderd bezoekers luisterden naar een gevarieerd kerstrepertoire. “Voor veel van de bezoekers uit Heeten was het de eerst keer dat ze de kerk in Wesepe van binnen zagen”, vertelt Gerrit Visscher, zanger van Germania, maar ook bestuurslid van de protestantse kerk in Wesepe. “En toch zitten we maar vijf kilometer van elkaar. Dat is toch die oude barrière: protestants en katholiek. Maar gelukkig is die er nu niet meer.” Deze week is de druk van de ketel en kunnen de mannen van Germania zelf Kerst en Oud en Nieuw vieren. Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.