Home / Algemeen / Gemeente Raalte maakt kans op de MKB INFRA AanbestedingsAward

Gemeente Raalte maakt kans op de MKB INFRA AanbestedingsAward

De gemeente Raalte is genomineerd voor de landelijke MKB INFRA AanbestedingsAward 2019. Deze prijs wordt om de twee jaar uitgereikt aan de gemeente die het meest vriendelijk aanbesteed op het gebied van grond-, weg-, en waterbouw. Almere en Den Haag zijn de andere genomineerde gemeenten. Op donderdag 17 januari wordt de winnaar in Rotterdam bekend gemaakt.

“In de gemeente Raalte vinden we het belangrijk dat er een gelijk speelveld is voor grote en kleine bedrijven, waardoor eerlijke concurrentie gestimuleerd wordt. Deze nominatie bevestigt dat we samen met de ondernemers op de goede weg zitten”, aldus wethouder Dennis Melenhorst.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.