Gelijkspel in Sallandse derby tussen vv Heino en Rohda Raalte

.

De Sallandse derby is op zaterdagavond in een 1-1 gelijkspel geëindigd. Op Sportpark de Kampen zagen meer dan 1500 bezoekers Luck van de Burg (vv Heino) en Lars van Schooten (Rohda Raalte) scoren. In de eerste helft had vv Heino het beste van het spel. Halverwege de eerste 45 minuten haalde Heino-doelman Robin Keizer een speler van de bezoekers neer. De scheids wees resoluut naar de stip. De doelman herstelde zijn fout en keerde de strafschop van Lars van Schooten. Een hard gejuich schalmde over het sportpark.

Na een half uur was het Luck van de Burg die vv Heino op voorsprong zette. Vlak voor rust kwamen de bezoekers weer op gelijke hoogte. Lars van Schooten, die eerder een penalty miste, benutte een vrije trap op de rand van het zestienmetergebied.

De tweede helft zorgde voor minder spektakel. De regen en het mindere spel van beide teams dreven een aantal supporters richting het clubhuis. Zij misten niets van de wedstrijd, want de 1-1 gelijke stand bleef tot de negentigste minuut op het scorebord zichtbaar.

Na afloop verzamelde supporters van Rohda Raalte en vv Heino zich in het clubhuis om de festiviteiten rondom de Sallandse derby bij te wonen.

Foto’s: Annet van Raalten

Meer foto's

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.