Home / Sallandcentraal / Gastvrij Wijhe 92 en trainster Marjolien Roesink scheiden hun wegen

Gastvrij Wijhe 92 en trainster Marjolien Roesink scheiden hun wegen

WIJHE – Na intensief overleg door de technische commissie, de trainster/coach, afgevaardigden van de spelersgroep en teambegeleiding van dames 1, is besloten de onderlinge samenwerking met Marjolien Roesink ,bij Gastvrij Wijhe 92, per direct te beëindigen.

Het dames 1 team staat momenteel op de elfde plek met 6 punten uit 11 duels. De club wijt de slechte resultaten enerzijds aan gebrek aan chemie tussen de trainster/coach en speelsters/ begeleiding, anderzijds aan een gebrek aan motivatie, beleving en instelling binnen de spelersgroep. De technische commissie van Gastvrij/Wijhe’92 hoopt door deze maatregel en door het starten van een ‘verbetertraject’ ten aanzien van motivatie, beleving en instelling van de speelsters, uiteindelijk toch de doelstelling, handhaving in de 2e divisie, te kunnen behalen. De komende periode zal o.a. Sharina van Dort, huidige assistent-trainer/coach van dames 1, het team onder haar hoede nemen.

Lees ook

Het levenswerk van Frits Offenberg

Raaltenaar al vele jaren bezig om volledige geschiedenis van gemeente Raalte en inwoners te documenteren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.