FOTO’S | Schaatsbaan in centrum van Raalte geopend

Arnold Roolvink - .

Op de Grote Markt in het centrum van Raalte is vanavond de 2e editie van de schaatsbaan geopend. Wethouder Jacques van Loevezijn gaf samen met de organisatie iets iets na half 8 met een druk op de knop het startschot voor een maand schaatsplezier in Raalte.

Foto’s: Arnold Roolvink

Dit werd gevolgd door een spectaculair optreden van de uit Deventer afkomstige kunstschaatster Sterre van der Gouw. Met rook, een laserstralen en brandende fakkels showde zij haar kunsten voor de aanwezige sponsoren, medewerkers en andere genodigden.

De schaatsbaan is t/m 6 januari 2019 te bezoeken. Op werkdagen van 14.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 14.00 tot 22.00 uur, op zaterdag van 10.00 tot 22.00 uur en op zondag van 11.00 tot 21.00 uur. Regelmatig gaan de muziek en lichten aan voor discoschaatsen.

Voor meer informatie kijk op staging2.raalteonice.nl

Meer foto's

Arnold Roolvink - .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.