Home / Sallandcentraal / Foto-expositie van Jos Groen in GB 1703

Foto-expositie van Jos Groen in GB 1703

Foto-expositie van Jos Groen in GB 1703

WIJHE – Jos Groen exposeert tot eind januari een selectie van zijn foto’s bij Galerie Brasserie 1703 in Wijhe. Groen, werkzaam in de gevangenis in Zwolle, is met deeltijd-pensioen. Hij fotografeert nu een jaar of zeven. Vaak feestavonden in Wijhe, maar ook sportende familieleden, zoals Jelle (motorcross) en Sven (darten). Britt fungeert vaak als model. Inmiddels fotografeert hij ook huwelijken en familieportretten. Maar ook voor een mooie zonsondergang bij de IJssel springt hij graag nog even in de auto. Sinds kort maakt hij ook foto’s voor het bedrijfsleven. Zie verder www.josgroen.nl.

Lees ook

Zuiveringsproces van rioolwater in Raalte hersteld

ZWOLLE/RAALTE – Uit analyses van het rioolwater uit de zuiveringsinstallatie van Raalte blijkt dat het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.