Foto-expositie van Jos Groen in GB 1703

Foto-expositie van Jos Groen in GB 1703

WIJHE – Jos Groen exposeert tot eind januari een selectie van zijn foto’s bij Galerie Brasserie 1703 in Wijhe. Groen, werkzaam in de gevangenis in Zwolle, is met deeltijd-pensioen. Hij fotografeert nu een jaar of zeven. Vaak feestavonden in Wijhe, maar ook sportende familieleden, zoals Jelle (motorcross) en Sven (darten). Britt fungeert vaak als model. Inmiddels fotografeert hij ook huwelijken en familieportretten. Maar ook voor een mooie zonsondergang bij de IJssel springt hij graag nog even in de auto. Sinds kort maakt hij ook foto’s voor het bedrijfsleven. Zie verder staging2.josgroen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.