Flessentuin maken bij De Dolle Deel

DALFSEN – Marjanne Bruins presenteert op zaterdag 5 januari de workshop ‘maak je eigen flessentuin’ in De Dolle Deel in het buitengebied van Dalfsen (tussen Hoonhorst en Wijthmen). De deelnemers maken een gevulde fles vol plantjes; een mini-ecosysteem. Alles moet door de hals van de fles naar binnen en hoe dat moet, maakt Marjanne tijdens deze middag duidelijk. De deelnemers mogen hun flessentuin mee naar huis nemen. De workshop duurt van 14.00 tot 16.00 uur. De deelnamekosten bedragen 47,50 euro (inclusief materialen, koffie/thee en wat lekkers). Opgeven kan door een mailtje te sturen naar info@dedolledeel.nl of bel/app naar 06-28794425.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.