Home / Sallandcentraal / Filmhuis Heino met ELLE

Filmhuis Heino met ELLE

HEINO – Het Filmhuis Heino vertoont op vrijdag 7 december de film ‘Elle’ in het Dorpshuus in Heino. De film is geregisseerd door Paul Verhoeven en de hoofdrollen zijn voor Isabelle Huppert, Laurent Lafitte en Anne Consigny. Michèle (Isabelle Huppert) lijkt onverwoestbaar. Ze is hoofd van een toonaangevend videogamebedrijf en hanteert zowel zakelijk als privé dezelfde genadeloze houding. Maar als ze in haar huis wordt aangevallen en verkracht door een onbekende man verandert haar leven drastisch. Ze besluit zelf achter de dader aan te gaan en belandt in een spannend kat-en-muis-spel dat elk moment uit de hand kan lopen. Aanvang is om 20.00 uur. De entree bedraagt 8 euro, inclusief pauzedrankje. Reserveren kan via info@filmhuisheino.nl.

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.