Filmavond in Holstohus met Hotel Transylvania 3 en Victoria & Abdul

OLST – Het Filmhuis Olst vertoont op vrijdag 21 december weer twee films in het Holstohus. Het programma begint om 18.30 uur met de animatiefilm Hotel Transylvania 3 en om 20.30 uur volgt het filmdrama Victoria & Abdul.

Hotel Transylvania 3 handelt over een monsterfamilie die vakantie viert aan boord van een luxe cruiseschip. Vampier Drac kan eindelijk eens bijkomen van het drukke werk in zijn hotel. Zijn familie doet mee aan alle leuke activiteiten aan boord. Hun droomvakantie mondt echter uit in een nachtmerrie als Mavis merkt dat Drac gevallen is voor de charmes van de mysterieuze cruisekapitein Ericka. Zij bewaart een geheim dat het einde kan betekenen voor alle monsters. De Amerikaanse film is in het Nederlands nagesynchroniseerd. De entree bedraagt 3 euro. De film is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar.
Victoria & Abdul handelt over de vriendschap tussen Queen Victoria en haar jonge klerk Abdul Karim uit India. Hun band met elkaar was zeer omstreden omdat mensen om Victoria heen de Indiase leraar niet vertrouwden – ze waren van mening dat hij wilde infiltreren om India onafhankelijk te krijgen -, maar Victoria bleef Abdul altijd steunen. Deze film geeft een uniek beeld van koningin Victoria en het leven aan het hof en het Britse Rijk. De entree bedraagt 7,50 euro (Nut-leden 5,50 euro).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.