Familiemusical Kikker in het HOFtheater

RAALTE – Theater Terra voert op vrijdag 28 december twee keer de vrolijke familiemusical ‘Kikker en de vallende ster’ op in het HOFtheater. De eerste voorstelling begint om 14.00 uur; de tweede om 16.00 uur.

De musical (geschikt voor iedereen vanaf 4 jaar) is gebaseerd op het gelijknamige boek van Max Velthuijs. Op een mooie avond zitten Kikker en zijn vriendjes te kijken naar de sterrenhemel. Dan schiet er ineens een prachtige gele ster pijlsnel door de lucht. De vriendjes van kikker doen een wens. Maar na een tijdje zijn de wensen nog niet uitgekomen… Kikker nodigt kinderen uit om hem te helpen om alle wensen van zijn vriendjes in vervulling te laten gaan. Na afloop mag iedereen met Kikker op de foto én een eigen wens opschrijven en in de wensboom van Kikker hangen.
Kaarten kosten 15 euro per stuk en zijn verkrijgbaar via staging2.HOFtheater.nl of 0572 361 361.

Foto: Boy Hazes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.