Extra activiteiten Tijenraan tijdens Kerstvakantie

RAALTE – Zwembad Tijenraan in Raalte biedt in de Kerstvakantie weer diverse extra activiteiten en attracties. Zo wordt een Watervoetbaltoernooi georganiseerd en is er een baby-peuterdisco.

Het Watervoetbaltoernooi vindt plaats op woensdag 2 januari van 13.00-17.00 uur. Watervoetbal is een soort voetbalwedstrijd in 15 centimeter diep water. Met behulp van een grote bal en twee waterpolodoeltjes spelen de teams wedstrijden van tien minuten, zonder keeper. De teams bestaan uit vier jongens en/of meisjes uit groep 5 t/m 8 van de basisschool. Voor het winnende team ligt er een toepasselijke prijs klaar. Teams kunnen zich opgeven via staging2.sportbedrijfraalte.nl/watervoetbal. De hele Kerstvakantie ligt de stormbaan in het wedstrijdbad.

Verder zijn er activiteiten als een stormbaanrace, kerstballen zoeken en andere waterspellen. Daarnaast ligt de aquabubble klaar. Op vrijdag 28 december staat van 9.30 tot 11.30 uur een Baby-peuterdisco op het programma. Eerste Kerstdag dinsdag 25 december 2018 en Nieuwjaarsdag dinsdag 1 januari 2019 is het zwembad gesloten. Kijk voor de overige openingstijden op staging2.sportbedrijfraalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.